produkt

2021 Nová súprava plážového oblečenia z jedného kusu s potlačou dámske bikiny plavky s vysokým pásom

Stručný opis:

Predný nízky strih, jednofarebné volánové rukávy Studio a strih s vysokými nohavicami robia tieto plavky super štýlovými, pútavými a ženskými, ktoré môžu vylepšiť vašu plážovú módu.

Čierna elegantne zvýrazní vaše krivky, dokonale ukáže váš dlhý trup, je veľmi štíhla a očarujúca. Dizajn s výstrihom do V robí tieto plavky módnejšími, atraktívnejšími a módnejšími

Tieto očarujúce jednodielne plavky robia ženy módnymi a pohodlnými počas letných dovoleniek a dodajú vám jedinečný pocit.Je vhodný na plávanie, bazény, plážové párty, tropické dovolenky a iné príležitosti.Oblečte si tieto plavky a užite si nádhernú dovolenku


Detail produktu

Štítky produktu

Mäkké a pohodlné

Ide o veľmi mäkké plavky, vhodné pre všetky postavy, veľmi pohodlné na nosenie a plávanie.Leto bude určite veselé!!

Vlastnosti produktu

Jednodielne dámske plavky s volánovým rukávom.Vysoko elastické, rýchloschnúce a pohodlné plavky s nastaviteľným pásom na prispôsobenie.Zadný vysoký rovný strih, jednodielne plavky, sexi, s chrbtom, vyhrnuté, nariasené, s kvetinovou potlačou, retro plavky, oversized plavky.

Nastaviteľné popruhy

Nastaviteľné ramienka v páse, tvarovanie ladného tvarovacieho panelu, tvarovanie ladného obrysu.Zabudované ľahké a mäkké naberanie bez oceľovej podložky, odnímateľné a prateľné v práčke.Tieto sexi dámske jednodielne plavky sú veľmi pokojné plavky.

Použiteľné príležitosti

Vhodné na letné plážové párty, výlety na Havaji, outdoorové aktivity, bazény.Skombinujte ho s nadýchaným klobúkom, slnečnými okuliarmi a sandálmi a vytvorte si nádherný plážový deň.Ak máte nejaké otázky, dajte nám vedieť a my sa pokúsime čo najlepšie vám pomôcť.


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju